اصفهان میزبان جشنواره ای هنری بنام امام(ره) بود؛

معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره تئاتر و نمایشنامه‌نویسی«روح الله»/ اجزای گفتمان امام خمینی(ره) باید بررسی شود

نخستین جشنواره تئاتر و نمایشنامه‌نویسی روح‌الله، با معرفی برگزیدگان خود در بخش صحنه‌ای، نمایشنامه‌نویسی و تئاتر خیابانی در اصفهان، به کار خود پایان داد.

به گزارش صاحب نیوز؛ مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان شامگاه جمعه، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر روح‌الله خاطر نشان کرد: موسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) مفتخر است که در شهری که پایتخت هنر لقب گرفته از همه عرصه‌های هنری برای ترویج اندیشه‌های هنر استفاده کرده و بهره بردیم.

حجت‌الاسلام عباس کمساری با بیان اینکه امروز نگارستان امام خمینی مرجع جوانان است اظهار کرد: هر اندیشه‌ای که از زبان هنر ارائه شود جذابیت داشته و ماندگاری دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه هنرهای تجسمی آثار فاخری تولیدی شده است ادامه داد:  امسال نخستین جشنواره داستان روح الله برگزار شد و در عرصه شعر پانزدهیمن جشنواره شعر بهمن در اسفندماه برگزار خواهد شد و در شهریور ماه نیز نخستین جشنواره عکس و اکنون نخستین جشنواره تئاتر و نمایشنامه‌نویسی روح‌الله را برگزار کردیم.

دبیر هنری نخستین جشنواره تئاتر روح‌الله نیز در این آیین با تاکید بر حمایت مسئولان از هنرمندان فعال در عرصه تئاتر اظهار کرد: هنرمندان در دنیای وانفسای کنونی جهانی و هنرمندانه همت کردند و 138 اثر در بخش نمایشنامه نویسی آفریدند تا 32 اثر تولید شده در بخش‌های نمایش صحنه‌ای خیابانی و نمایش‌نامه خوانی افتخار دیگری باشد که مردم فهیم به تماشای 19 اثر بنشینند.

محمدرضا رفیعی ابراز امیدواری کرد: همه متولیان فرهنگ و هنر این شهر به پاخواسته تا جشنواره دوم پرشورتر از جشنواره اول در اصفهان، به راه و مسیر خود ادامه دهد.

معاون امور فرهنگی، هنری و ارتباطات موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) نیز در ادامه گفت: اجزای گفتمان امام راحل(ره) باید بررسی شود و پارامترهای عملی از اندیشه امام را در دست داشته باشیم که برای زن و مرد امروز حرفی داشته و گره گشایی کند.

به گفته حجت الاسلام علی کمساری، عدالت طلبی در ارکان اندیشه امام (ره )محور اصلی است که اگر امروز بر همین مبنا عدالت طلبی را دنبال کنیم راه گشا خواهد بود.

این مسئول فرهنگی امام(ره) را تاریخ ساز، گره گشا و مداواگر برشمرد و افزود: اگر تمام شبکه‌های تلویزیونی از تصاویر امام پر شود به تنهایی تاثیرگذار نخواهد بود.

برگزیده ها:

بر این اساس، در بخش پوستر و بروشور هیئت داوران لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی را بطور مشترک به پوستر و بروشور نمایش (سارا چریکه) به بهنام شجاعی و علی رضا بابائی، اهداء کرد.

در بخش نمایش‌های خیابانی قسمت موسیقی هیئت داوران لوح تقدیر به همراه جایزه نقدی را به آهنگساز نمایش (باقر آباد) محمود جعفری اهداء کرد.

در بخش بازیگری کودک هیئت داوران به خاطر حضور جدی کودکان و نوجوانان از بازیگران ذیل با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی تقدیر به عمل آورد و به مبینا کاظمی و عطا فرزین از نمایش ذبیح و مهدی چوبک زن از نمایش در نمایش این ره که می‌‌روی تقدیر کرد. در بخش بازیگری نیز نمایش خیابانی نیز هیئت داوران جایزه نخست بازیگری نمایش خیابانی شامل تندیس جشنواره، لوح تقدیرو جایزه نقدی را به علیرضا برای نمایش (مرزهای بی نشان) اهداء کرد.

در بخش بازیگری زن نمایش خیابانی نیز هیئت داوران جایزه نخست بازیگری زن را که شامل تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جایزه نقدی را به نرگس صابری برای نمایش سارا چریکه اهدا کرد.

در بخش کارگردانی نمایش خیابانی هیئت داوران جایزه نخست کارگردانی را که شامل تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و جایزه نقدی است بطور مشترک به علی رضا شمس برای نمایش (سارا چریکه) و نساء سلیمانی برای نمایش (خرداد رخ داد) اهداء کرد.

همچنین در بخش طرح و ایده هیئت داوران جایزه اول این بخش را که شامل تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و جایزه نقدی است را به طرح و ایده نمایش (سارا چریکه) به مصطفی جعفری خوزانی اهداء کرد.

همچنین کانون نمایش های دینی مرکز هنرهای نمایشی از نمایش صحنه‌ای حر دیگر و یک نمایش خیابانی خرداد رخ داد برای اجرای عمومی در سال 97 حمایت می‌کند.

در بخش پوستر و بروشور نمایش‌های صحنه‌ای هیئت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از پوستر و برشور نمایش (قوی تر) محمد راد مهر تقدیر کرد.

هیئت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی بطور مشترک از موسیقی نمایش های (قوی تر) محمد نادری و دانیال دفتری از نمایش (این ره که می روی) تقدیر کرد و همچنین با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از طراحی صحنه نمایش (این ره که می روی) پریسا تیموری تقدیر به عمل آورد و هیئت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از طراحی صحنه نمایش (خوبترین غلط) به عنوان طراحی برگزیده به محمد جواد طاهری تقدیر کرد.

در بخش بازیگر زن نمایش صحنه‌ای هیئت داوران جایزه دوم بازیگری زن را که شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی است به فریده مولایی برای نمایش (قوی تر) اهداء کرد.

همچنین هیئت داوران جایزه نخست بازیگر مرد بخش صحنه‌ای را که شامل تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و جایزه نقدی است را به بازیگر نمایش (حُرّ دیگر) به مصطفی بیگدلی اهداء کرد.

در بخش کارگردانی نمایش صحنه‌ای نیز هیئت داوران هیچ انتخابی نداشت و جایز دوم این بخش را به سید روح‌الله فهیمی کارگردان نمایش حر دیگر اعطا کرد.

در بخش نمایشنامه نویسی صحنه‌ای هیئت داوران هیچ اثری را واجد رتبه نخست ندانسته و جایزه دوم این بخش را که شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی است مشترکاً به نویسنده نمایشنامه (این ره که می روی) مصطفی جعفری خوزانی و (حُرّ دیگر) به نویسندگی سید روح الله فهیمی اهداء کرد.

در بخش نمایشنامه نویسی هیئت داوران در بخش نمایشنامه نویسی رتبه اول و دوم انتخابی نداشت و رتبه سوم به آرزو بهرامی از زنجان رسید.